Loading...

Koppeling met Exact Online

exact2
De importwizard-app in MLE samenstel zorgt ervoor dat u bijzonder efficiënt en effectief gaat samenstellen:

  • met de boekhouding in Exact Online;
  • met het samensteldossier, de jaarrekening en de SBR instance in MLE samenstel.

Met een eenvoudige wizard in MLE samenstel leest u (via de webservice) de grootboekrekeningen in in MLE. Vervolgens gaat u samenstellen, stelt specificaties op, voert correcties uit en doet herrubriceringen.

Altijd inzicht

Bent u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden benieuwd hoe de boeking is opgebouwd? Dan klikt u direct door naar de grootboekkaart en heeft u inzicht in alle boekingsgegevens.

Snel exporteren

Wanneer de samenstelwerkzaamheden gereed zijn, exporteert u met één druk op de knop de correcties vanuit MLE samenstel naar Exact Online. Zo maakt u optimaal gebruik van de koppeling tussen Exact Online en MLE samenstel.

Samenstellen en rapporteren in één proces

MLE samenstel is de unieke geïntegreerde oplossing voor uw samenstelpraktijk. Met MLE samenstel bouwt u uw samensteldossier op, genereert u het jaarrekeningrapport eventueel uitgebreid met een accountantsrapport en genereert u SBR instance (XBRL).

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Verwerkersovereenkomst (bestaande uit het Data Pro Statement en de Standaardclausules voor verwerkingen) en de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing.
THINK PROFESSIONAL | LET'S MLE