Loading...

MLE 365

Wilt u online controleren of samenstellen met een volledig geïntegreerde oplossing? Dat kan nu met MLE 365: de controle- en samenstelsoftware van MLE in een online versie.

Daarmee werkt u op dezelfde vertrouwde manier met MLE controle en MLE samenstel, maar dan in een betrouwbare online omgeving van Microsoft.

De voordelen van MLE 365:

  • Snel starten en altijd up-to-date
  • Overal werken, op kantoor, thuis of bij de klant
  • Op ieder device werken: tablet, smartphone of computer
  • 365 dagen beschikbaar
  • Veilig en betrouwbaar
  • Besparing op IT-kosten
  • Niets installeren en geen consultancykosten

Werken in de cloud

Met MLE 365 is werken in de cloud eenvoudig en veilig. U hoeft zelf niets te installeren en de software is altijd up-to-date. Het enige wat u nodig hebt, is een abonnement op Office 365.

U kunt meteen aan de slag tegen een vast bedrag per maand. Bovendien kunt u besparen op de IT-kosten: de server heeft u voor het controleren en/of het samenstellen van de jaarrekening niet meer nodig.

Veilig en betrouwbaar

MLE 365 draait op het Azure-platform van Microsoft, dat voldoet aan zeer hoge veiligheidseisen. Beveiliging is onze hoogste prioriteit. Uw programma’s staan dus niet op uw eigen computer, maar op een cloudserver in Nederland.

Microsoft en MLE kunnen uw data niet lezen, doordat deze geanonimiseerd zijn volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Alleen met uw persoonlijke inlog heeft u de sleutel om uw data te lezen.

De servers van het Microsoft Azure-platform garanderen een 'uptime' van 99,5%. Gepland onderhoud vindt voornamelijk ’s nachts plaats. Het verkeer in de MLE-cloudomgeving wordt permanent gemonitord, waardoor mogelijke incidenten direct worden gedetecteerd en opgelost.

Verrijkte dossiers met Office 365

MLE 365 maakt gebruik van Microsoft Office 365. Dankzij Office 365 kan het controle- en/of samensteldossier worden opgebouwd en verrijkt met Word-, Excel- en PowerPoint-documenten. Uiteraard kunnen ook documenten met een andere extensie worden toegevoegd aan het dossier.

Voor het gebruik van MLE 365 adviseren wij Office 365 ProPlus. Deze versie kunt u lokaal installeren en ook in de Microsoft-omgeving met MLE 365 gebruiken.

Direct aan de slag

U kunt snel en simpel aan de slag met MLE 365. Na het afsluiten van een abonnement ontvangt u de inloggegevens. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker kunt u een onbeperkt aantal dossiers aanmaken. Met de uitgebreide online gebruikersinstructie kunt u direct aan de slag. Binnen een paar minuten bent u operationeel.

Training en support

Wilt u liever een training volgen? Onze helpdesk informeert u graag over de mogelijkheden. Afhankelijk van het digitale kennisniveau volstaan 1 of 2 dagdelen training. En natuurlijk biedt de helpdesk u ook daarna support: tijdens kantooruren via de mail, chat of telefoon.

Meer informatie

Wilt u meer weten over MLE 365? Michiel Wijma vertelt u graag meer. Michiel is bereikbaar op telefoonnummer 06 81 60 72 13. 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Verwerkersovereenkomst (bestaande uit het Data Pro Statement en de Standaardclausules voor verwerkingen) en de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing.
THINK PROFESSIONAL | LET'S MLE