<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Header MLE (1)

MLE 365

MLE ondersteunt accountants en financials bij het samenstellen en controleren van jaarrekeningen in de cloud.

 

1000x1000 MLE 3

MLE samenstel

Met MLE samenstel maak je eenvoudig jaarrekeningen, samensteldossiers en SBR-rapportages. De software omvat actuele regelgeving: XBRL/SBR voor digitale rapportages, COS 4410 voor samenstellingsopdrachten, Titel 9 Boek 2 BW voor financiële verslaglegging, RJ (Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving) en NBA-richtlijnen voor accountants. MLE ondersteunt je actief, fungeert als jouw kennispartner en zorgt dat je compliant bent. Dat maakt MLE uniek.

Jouw voordelen

    • Efficiënter werken omdat samenstellen en dossiervorming zijn geïntegreerd.
    • Altijd compliant omdat je altijd werkt met de laatste wet- en regelgeving.
    • Meer comfort omdat de software in de cloud draait waardoor die altijd is voorzien van de nieuwste functies en veiligheidsupdates

Voor meer informatie download de brochure MLE samenstel hieronder.

 

1000x1000 MLE 2

MLE controle

MLE controle gidst je door de controle van jaarrekeningen. De software helpt je bij het maken van dossiers die voldoen aan de eisen van controlestandaarden. Die vragen om een uitgebreide risicoanalyse, planmatige aanpak van de risico's en duidelijke evaluatie. Met MLE controle zijn deze drie stappen - the story of the audit - duidelijk en overzichtelijk.

Jouw voordelen

  • Altijd up-to-date met de nieuwste controlestandaarden zoals NV COS. Die zijn in de software geïntegreerd. 
  • Compleet omdat de software vanzelf de vereiste vragen laat zien in formulieren die ingevuld en gecheckt moeten worden
  • Extra gebruiksgemak doordat de software in de cloud werkt, waardoor je altijd beschikt over de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Voor meer informatie download de brochure MLE controle hieronder.

 

Gratis uitproberen

Wij begrijpen dat je eerst zelf wil zien hoe onze software werkt. Daarom kan je MLE Controle 30 dagen lang gratis uitproberen. De proefperiode verplicht je tot niets.

 

Koppelingen met Visma-partners

Koppelingen met andere pakketten

Kennispartners

Dankzij de vakinhoudelijke samenwerking met kennispartners publiceren de belangenverenigingen hun vaktechnische content (werkprogramma’s, vragenlijsten, rekenprogramma’s etc.) in de MLE-applicaties. MLE samenstel en MLE controle zijn op deze manier een intelligent publicatiekanaal voor de content. Uiteraard is het ook mogelijk om kantooreigen content in de applicatie te publiceren.

Wil je meer weten over MLE?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en we laten je zien wat de software van MLE voor je kantoor kan betekenen. 

Toekomstgericht samenstellen? Visionplanner Compilation

MLE-gebruikers waarderen de eenvoud van samenstellen met onze software, die altijd up-to-date is met de nieuwste regelgeving. Maar we kunnen nog meer efficiëntie en gemak bieden. Ontdek Visionplanner Compilation: dé cloudoplossing voor de snelste jaarrekening en het beste dossier. Compilation, gebaseerd op MLE's gebruiksgemak, maar dan uitgebreider en volledig web based. Zo werk je efficiënter zonder kwaliteitsverlies.

Dankzij koppelingen met populaire boekhoudpakketten heb je altijd direct toegang tot je cijfers.
Overstappen van MLE naar Compilation? Wij maken het eenvoudig en bieden ondersteuning bij elke stap."