Loading...

PERSBERICHT: BDO kiest voor MLE samenstel

 

Foto 1 kleinformaat

BDO gaat in de samenstelpraktijk werken met de samenstelsoftware van Make Life Easier. MLE samenstel stelt BDO in staat het samensteldossier, het jaarrekeningrapport, het accountantsrapport en SBR-rapportages in één geïntegreerd werkproces te genereren. Dankzij deze unieke geïntegreerde werkwijze wordt niet alleen de efficiency, maar ook de kwaliteit van de samenstelwerkzaamheden vergroot.

Henri Spanjers, partner en directielid van BDO over de keuze voor MLE samenstel:
“De komst van SBR gaf ons de mogelijkheid om onze werkprocessen en rapporten vergaand te standaardiseren. Daarmee kunnen we enerzijds de prijsdruk in onze branche het hoofd bieden. Anderzijds biedt het ons de mogelijkheid en de ruimte om onze klanten diepgaand en beter te adviseren. Wij zochten een partij in de markt die meegaat in deze visie en onze filosofie daarin begrijpt. We zijn ervan overtuigd dat MLE ons verder kan brengen in onze strategie en onze visie om met SBR te werken en dat we daarmee efficiencyvoordeel kunnen behalen.”

Michiel Wijma, directeur Make Life Easier over de keuze van BDO:

 “Wij zijn enorm trots op de keuze van BDO voor MLE samenstel. Deze keuze is een enorme waardering voor onze mensen die met veel passie, kennis en kunde software ontwikkelen.Foto 2 kleinformaat Ruim 120 accountantskantoren werken al met onze software en BDO komt daar nu bij. Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan. Toen we begonnen, hoorden we van veel accountants dat ze horendol werden van de ellenlange checklisten in de toen beschikbare software. Software die weinig intuïtief werkte. Het opbouwen van een kwalitatief goed samensteldossier, jaarrekeningrapport en SBR-rapportage moet volgens ons een grotendeels geautomatiseerd en logisch proces zijn. Daarom ontwikkelden we MLE samenstel. Onze software werkt intuïtief, maar heeft wel alle regelgeving en SBR onder de motorkap. Zo stellen we de professional in staat zijn beroep weer met passie uit te oefenen.”

Foto boven, v.l.n.r.: Johan Wildenbeest directeur vakmanschap MLE, Henri Spanjers partner en directielid van BDO Dick den Braber, lid van de Raad van Bestuur van BDO, en Michiel Wijma directeur Make Life Easier 

Foto onder: BDO en MLE tekenen voor de samenwerking.

 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Verwerkersovereenkomst (bestaande uit het Data Pro Statement en de Standaardclausules voor verwerkingen) en de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing.
THINK PROFESSIONAL | LET'S MLE